Podcast Červený nebo bílý? 3. epizoda
Třetí díl je plný inspirace a pohledů i za hranice naší země. The Eatery jsme vybrali díky jejich skvělému vinnému lístku a taky pro jejich nadšení, s jakým se pustili do gastro světa. S Pavlem Býčkem, šéfkuchařem The Eatery, se při příležitosti nadcházejících oslav Nového roku bavíme o šumivých vínech, jak ve své restauraci přemýšlí nad snoubením jídla a vína a co obnáší být ambasadorem jedné z nejprestižnějších značek šampaňského.
Epizodu 003: Šumivá vína a spoustu inspirace s Pavlem Býčkem a další epizody si můžete také přímo pustit na Spotify nebo na našich stránkách.
Projekt vzniká s podporou Vinařského fondu. Děkujeme.
Novinky e-mailem
Nepromeškejte naše novinky a slevové akce! Přihlašte se k odběru novinek e-mailem.