Knižní novinka v e-shopu
Nabídku odborných knih rozšířila nová specializovaná kniha pro vinaře a studenty odborných škol podávající přehled o mikrobiomu vína od vinice až po hotový produkt.
Sortiment knih od předního vinařského odborníka doplnila publikace zaměřená na procesy vedoucí k výrobě vína. Toto vzhledem k ročnímu období velmi aktuální téma zpracoval autor doc. Ing. Miloš Michlovský, DrSc. do knihy plné cenných informací, tabulek, obrázků, makrofotografií a grafů s názvem Mikrobiologie a biochemie vína. Kromě toho, že kniha obsahuje přehled dějů z pohledu mikrobiologie a biochemie během výroby vína a jeho zrání, dotýká se také problematiky nežádoucích procesů. Nejenže tedy kniha přináší spoustu informací, ale může se také stát vhodným vánočním dárkem.;-) Další knihy autora: Encyklopedie degustace vína, Lexikon chemického složení vína, Oxid siřičitý v enologii, Příprava bílých vín a Příprava červených vín, Technologie šampaňského, Bobule a Vinohradnictví. Více informací a objednávky v e-shopu.Novinky e-mailem
Nepromeškejte naše novinky a slevové akce! Přihlašte se k odběru novinek e-mailem.