Školení a zrání vín – nové tematické školení pro vinaře
S ohledem na aktuální práce ve vinném sklepě připravilo Národní vinařské centrum nový kurz týkající se školení a zrání vín.
O své poznatky se přijede do Valtic ve středu 17. dubna podělit enolog Karel Novotný, který se kromě výroby vína věnuje problematice termolabilních bílkovin, chemickým rozborům vín pomocí laserových analyzátorů a moderním trendům zejména ve výrobě růžových vín. Nejen teoreticky, ale i názorně představí různé výrobní styly vín, osvětlí vliv dusíku na aroma vín, pohovoří o variantách vinifikace „se dřevem“, metodě sur-lie i o tom, že „I Morava má krásná červená“. Více o školení a přihláška viz Kurzy a semináře.Novinky e-mailem
Nepromeškejte naše novinky a slevové akce! Přihlašte se k odběru novinek e-mailem.