Podcast Červený nebo bílý? 27. epizoda
Už 24. března se Vojta připojí k národní sommelierce a týmu společnosti b.wine na gastroworkshopu na Znojemsku. Tématem posledního workshopu této série bude samozřejmě Ryzlink rýnský a jak na jeho párování s jídlem.
Sérii podcastů s kuchaři završí Vojtěch Gaier, který působí jako šéfkuchař v plzeňské restauraci Štipec. Vojta se ve své kuchyni nebojí experimentovat a v nové epizodě se podělí o svou lásku k lokálním surovinám i vínu od našich vinařů. Zavzpomíná také na své začátky v práci s vínem a s Klárou otevřou debatu o výchově nové generace v gastru a jak ji správně nadchnout pro tento krásný obor.
Epizodu 027: Vojtěch Gaier o ohni v kuchyni, lásce k vínu a cestě gastronomií a další epizody si můžete také pustit přímo na Spotify nebo na webu NVC v rubrice Foto & video.
Sponzorem podcastu jsou BS vinařské potřeby.
Projekt vzniká s podporou Vinařského fondu.
Děkujeme.
Novinky e-mailem
Nepromeškejte naše novinky a slevové akce! Přihlašte se k odběru novinek e-mailem.