Podcast Červený nebo bílý? 26. epizoda
Podcast pro všechny, kteří si kladou otázku „červený nebo bílý“ aspoň jednou týdně. Naše povídání je o víně z mnoha pohledů. Tedy nečekejte jen vinařky a vinaře, ale v podstatě kohokoliv, kdo má rád víno a nějakým způsobem se účastní jeho života. A ten je fakt dlouhý.
Pokračujeme v minisérii podcastů s předními šéfkuchaři při příležitosti speciálních gastroworkshopů. V této epizodě se vám představí Martin Makovička, majitel a šéfkuchař restaurací Vallmo a Vratislavský dům, gastrokonzultant a tvůrce unikátních konceptů.Martin je top šéfkuchařem dle časopisu Forbes a kromě lásky k vínu se s námi podělí o své zkušenosti od jídelny až po fine dining. Zamyslí se také nad logikou gastronomie a dozvíte se, proč i v tomto oboru platí tradiční pravdy o tom, že méně je více a trpělivost přináší růže.Martin Makovička se 24. února připojí k národní sommelierce a týmu společnosti b.wine na gastroworkshopu v Mikulově, kde tématem bude Ryzlink vlašský a jeho párování s jídlem.
Epizodu 026: Hned po jídle je pro mě víno další vášní, říká Martin Makovička a další epizody si můžete také pustit přímo na Spotify nebo na webu NVC v rubrice Foto & video.
Sponzorem podcastu jsou BS vinařské potřeby.
Projekt vzniká s podporou Vinařského fondu.
Děkujeme.
Novinky e-mailem
Nepromeškejte naše novinky a slevové akce! Přihlašte se k odběru novinek e-mailem.