Podcast Červený nebo bílý? 23. epizoda
Podcast pro všechny, kteří si kladou otázku „červený nebo bílý“ aspoň jednou týdně. Naše povídání je o víně z mnoha pohledů. Tedy nečekejte jen vinařky a vinaře, ale v podstatě kohokoliv, kdo má rád víno a nějakým způsobem se účastní jeho života. A ten je fakt dlouhý.
Proslulá osobnost svého oboru, Michal Göth, je šéfkuchařem hotelu Miura a podělí se o svou pestrou dráhu v gastronomii, a dokonce i v sommelierství. Během povídání s Klárou posluchačům vysvětlí, proč krása vína a jídla spočívá v jednoduchosti, jaké zásady v kuchyni a při sestavování vinného lístku dodržuje a jak plánuje povýšit brynzu na úroveň ricotty. Na začátku února povede Michal Göth společně s Klárou speciální gastroworkshop ve Slovácké vinařské podoblasti, kde bude znovu tématem párování lokálních surovin a v tomto případě Rulandského modrého.
Epizodu 023: Víno v gastronomii znamená život, říká Michal Göth a další epizody si můžete také pustit přímo na Spotify nebo na webu NVC v rubrice Foto & video.
Sponzorem podcastu jsou BS vinařské potřeby.
Projekt vzniká s podporou Vinařského fondu.
Děkujeme.
Novinky e-mailem
Nepromeškejte naše novinky a slevové akce! Přihlašte se k odběru novinek e-mailem.