Masterclass pro vinaře: Brettanomyces s Mojmírem Baroněm
Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)
Termín | 12. 9. 2024, 13:00-16:00 hod. (prezence 12:45–13:00 hod.) |
Lektor | prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D. Vedoucí Ústavu vinohradnictví a vinařství Zahradnické fakulty Mendelovy univerzity v Brně Prezident Unie enologů ČR Absolvent Vysoké školy chemicko-technologické Zabývá se technologií a biochemií vína, problematikou SO2 a kyslíku |
Místo | přednáškový sál Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice |
Popis | Přednášky z cyklu Masterclass pro vinaře na třeskuté téma Brettanomyces se ujme prof. Ing. Mojmír Baroň, Ph.D.
Nejprve si vysvětlíme vše teoreticky, následně probereme metodologii a pak se již vrhneme na degustaci 15 vzorků vín.
Každé víno bude mít laboratorní rozbor, a tak se na závěr diskuze u každého vína odhalí přesné hodnoty.
Náplň: - vše co jste chtěli vědět o Brettanomyces - vysvětlení metodologie - hodnocení vín na systému ELWIS - diskuze nad jednotlivými vzorky Pořadatel školení: Národní vinařské centrum, o.p.s. Náklady na kurz jsou částečně dotovány z prostředků Národního vinařského centra v rámci obecně-prospěšné činnosti (podpora vzdělávání o víně). |
Cena základní vč. DPH | 1490 Kč |
Kapacita | 30 |
Počet volných míst | 0 |
Všechna místa jsou již rezervována. Můžete poslat přihlášku, kterou bude systém registrovat, ale budete zařazeni mezi náhradníky. V případě, že se některé místo uvolní, vás budeme informovat. Další termíny jsou vyhlašovány postupně v závislosti na poptávce a organizačních možnostech. Sledujte, prosím, průběžně vyhlášené termíny, popř. se přihlaste k odběru novinek v sekci novinky e-mailem.