Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ
Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)
Termín | Termín není aktuálně stanoven, předběžně v 1. pololetí 2025. |
Lektor | prof. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MENDELU v Lednici Ing. Libor Nazarčuk - viceprezident Asociace sommelierů ČR, trojnásobný mistr České republiky - Trophée Bohemia Sekt (Praha 2003, 2004, 2005), trojnásobný mistr Slovenska - Vinanza Trophy (Bratislava 2002, 2003, 2004), dvojnásobný vítěz soutěže Vinium Victory Grand Prix sommelier (Brno 2003, 2005), trojnásobný vítěz soutěže Sommelier Znovín (Pardubice 2003, 2004, 2005), trojnásobný vítěz soutěže o Burgundský hrozen (Karlovy Vary 2002, 2003, 2004), držitel certifikátu degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO, držitel českého rekordu v sekání sektů - sabráži |
Místo | přednáškový sál Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice (mapa) |
Popis | Praktické dvoudenní školení navazující na e-learningovou část studia. Zúčastnit se mohou pouze její úspěšní absolventi.
Harmonogram: 1. den 08:30–09:00 prezence 09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků z vinohradnictví a vinařství s využitím netbooků, diskuse, degustace vybraných vín, práce se sadami vůní Le Nez du Vin) 12:00–13:00 přestávka na oběd 13:00–16:00 odpolední program 2. den 08:30–09:00 prezence 09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků ze sommelierství s využitím netbooků, diskuse, individuální nácvik servisu vín) 12:00–13:00 přestávka na oběd 13:00–16:00 odpolední program (diskuse, ukázka snoubení vína, praktická zkouška, závěrečný test, předání osvědčení) Úspěšní absolventi výukového programu obdrží certifikát o získaném vzdělání. Kurzovné zahrnuje přednášky, degustované vzorky vína a drobné občerstvení (nápoje). Jak často se koná: cca 2x ročně Ohlasy účastníků • Jsem spokojen s provedením a obsahem, líbil se mi přístup přednášejících. • Byl jsem spokojen. Nejenom, že jsem si mohl zopakovat některé věci, navíc jsem měl možnost ochutnat spousty zajímavých vzorků vín, zopakovat si i některé vady a choroby vín, včetně lepšího pochopení hodnotící 100bodové tabulky s praktickou ukázkou. • Kombinované studium - e-learning a praktické dvoudenní školení pokládám za chytré řešení. Student si doma "v klidu" nastuduje všechny lekce, má čas si připravit případné dotazy pro přednášejícího. • Naprostá spokojenost s obsahem školení. Přednášející mají nepochybně velké zkušenosti v daném oboru, dovedou člověka zaujmout a jsou otevření k diskuzi. |
Cena základní vč. DPH | 2400 Kč |
Poznámka ke slevě | Slevu 20 % mohou uplatnit držitelé "Certifikace vinařské turistiky", které uděluje Národní vinařské centrum. |