Sommelier junior - praktická část - EVIDENCE ZÁJEMCŮ

Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)

Termín Termín není aktuálně stanoven, předběžně v 1. pololetí 2025.
Lektor prof. Ing. Josef Balík, Ph.D. - vysokoškolský pedagog se specializací na víno, vedoucí ústavu posklizňové technologie ZF MENDELU v Lednici

Ing. Libor Nazarčuk - viceprezident Asociace sommelierů ČR, trojnásobný mistr České republiky - Trophée Bohemia Sekt (Praha 2003, 2004, 2005), trojnásobný mistr Slovenska - Vinanza Trophy (Bratislava 2002, 2003, 2004), dvojnásobný vítěz soutěže Vinium Victory Grand Prix sommelier (Brno 2003, 2005), trojnásobný vítěz soutěže Sommelier Znovín (Pardubice 2003, 2004, 2005), trojnásobný vítěz soutěže o Burgundský hrozen (Karlovy Vary 2002, 2003, 2004), držitel certifikátu degustátora dle norem DIN, ÖNORM a ISO, držitel českého rekordu v sekání sektů - sabráži
Místo přednáškový sál Centra Excelence, Sobotní 1029, Valtice (mapa)
Popis Praktické dvoudenní školení navazující na e-learningovou část studia. Zúčastnit se mohou pouze její úspěšní absolventi.

Harmonogram:
1. den
08:30–09:00 prezence
09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků z vinohradnictví a vinařství s využitím netbooků, diskuse, degustace vybraných vín, práce se sadami vůní Le Nez du Vin)
12:00–13:00 přestávka na oběd
13:00–16:00 odpolední program

2. den
08:30–09:00 prezence
09:00–12:00 dopolední program (rozšíření poznatků ze sommelierství s využitím netbooků, diskuse, individuální nácvik servisu vín)
12:00–13:00 přestávka na oběd
13:00–16:00 odpolední program (diskuse, ukázka snoubení vína, praktická zkouška, závěrečný test, předání osvědčení)

Úspěšní absolventi výukového programu obdrží certifikát o získaném vzdělání.

Kurzovné zahrnuje přednášky, degustované vzorky vína a drobné občerstvení (nápoje).

Jak často se koná: cca 2x ročně

Ohlasy účastníků
• Jsem spokojen s provedením a obsahem, líbil se mi přístup přednášejících.
• Byl jsem spokojen. Nejenom, že jsem si mohl zopakovat některé věci, navíc jsem měl možnost ochutnat spousty zajímavých vzorků vín, zopakovat si i některé vady a choroby vín, včetně lepšího pochopení hodnotící 100bodové tabulky s praktickou ukázkou.
• Kombinované studium - e-learning a praktické dvoudenní školení pokládám za chytré řešení. Student si doma "v klidu" nastuduje všechny lekce, má čas si připravit případné dotazy pro přednášejícího.
• Naprostá spokojenost s obsahem školení. Přednášející mají nepochybně velké zkušenosti v daném oboru, dovedou člověka zaujmout a jsou otevření k diskuzi.
Cena základní vč. DPH 2400 Kč
Poznámka ke slevě Slevu 20 % mohou uplatnit držitelé "Certifikace vinařské turistiky", které uděluje Národní vinařské centrum.


Generální partner

partner logo

Hlavní partneři

partner logo partner logo
partner logo
slide 7 to 12 of 32