Sommelier junior – e-learningová část
Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)
Termín | Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář v sekci Kurzy a semináře. |
Lektor | Autory e-learningu jsou renomovaní odborníci – spolupracovníci NVC pod vedením doc. Ing. Josefa Balíka, Ph.D. |
Místo | Tuto část je možné studovat kdekoliv, kde je přístup k počítači a na internet. |
Popis | První (e-learningová) část vzdělávacího programu 'Sommelier junior'. Celkem 11 lekcí o víně zpracovaných do moderní vzdělávací formy studia. Obsahuje výukové texty, obrázky, ukázková videa a testy. Sommelier junior je určen zejména zaměstnancům a OSVČ v oblasti služeb v cestovním ruchu (gastronomii a vinařské turistice). Za uvedenou cenu získáte tříměsíční přístup do e-learningu. Osnova kurzu 1. Historie a současnost pěstování révy a výroby vína 2. Vinařské oblasti a podoblasti 3. Réva vinná jako rostlina, látkové složení vína 4. Odrůdy 5. Výroba vína 6. Legislativa, kategorie 7. Servis vín 8. Degustace vína 9. Skladování vína 10. Víno a gastronomie 11. Víno a zdraví Představu o podobě kurzu můžete získat v demoverzi na adrese vinarskecentrum.netventic.net, uživatelské jméno: demoverze, heslo: demo. Přihlašovací údaje do kompletní verze e-learningu Vám budou zaslány e-mailem po splnění platebních podmínek (po úhradě kurzovného). |
Cena základní vč. DPH | 500 Kč |