Sommelier junior – e-learningová část

Informace o školení a zadání počtu osob (krok 1/3)

Termín Termín individuální, v případě zájmu o praktickou část nutno kurz nastudovat a testy absolvovat do stanoveného termínu. Pokud není aktuálně vypsán, můžete se registrovat jako předběžný zájemce, viz formulář v sekci Kurzy a semináře.
Lektor Autory e-learningu jsou renomovaní odborníci – spolupracovníci NVC pod vedením doc. Ing. Josefa Balíka, Ph.D.
Místo Tuto část je možné studovat kdekoliv, kde je přístup k počítači a na internet.
Popis První (e-learningová) část vzdělávacího programu 'Sommelier junior'. Celkem 11 lekcí o víně zpracovaných do moderní vzdělávací formy studia. Obsahuje výukové texty, obrázky, ukázková videa a testy. Sommelier junior je určen zejména zaměstnancům a OSVČ v oblasti služeb v cestovním ruchu (gastronomii a vinařské turistice). Za uvedenou cenu získáte tříměsíční přístup do e-learningu.

Osnova kurzu
1. Historie a současnost pěstování révy a výroby vína
2. Vinařské oblasti a podoblasti
3. Réva vinná jako rostlina, látkové složení vína
4. Odrůdy
5. Výroba vína
6. Legislativa, kategorie
7. Servis vín
8. Degustace vína
9. Skladování vína
10. Víno a gastronomie
11. Víno a zdraví

Představu o podobě kurzu můžete získat v demoverzi na adrese vinarskecentrum.netventic.net, uživatelské jméno: demoverze, heslo: demo.

Přihlašovací údaje do kompletní verze e-learningu Vám budou zaslány e-mailem po splnění platebních podmínek (po úhradě kurzovného).
Cena základní vč. DPH 500 Kč


Generální partner

partner logo

Hlavní partneři

partner logo partner logo
partner logo
slide 7 to 12 of 32